Ga terug

Pasta met zalm

Frisian Sea Kayaker

Ingredients
  

  • 175 gram tagliatelle
  • 175 ml kookroom ( light )
  • 200 gram verse spinazie
  • 200 gram zalmfilet
  • 1 stuks kleine ui
  • peper
  • zout
  • 125 gram cherrytomaatjes
  • 25 gram pijnboompitten ( geroosterd )
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie of boter

Instructions
 

Bereidingswijze:

  • Kook de pasta volgens verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui en de teentjes knoflook fijn. Bak deze glazig in een grote hapjes of wokpan in een eetlepel olie.
  • Voeg de zalm toe en bak rondom aan, steek met een spatel in stukken. Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is. Schenk de kookroom erbij en breng op maak met flink wat peper en zout.
  • Halveer de tomaatjes en meng deze met de zalm en spinazie. Verwarm een paar minuten door en voeg dan de tagliatelle toe. Mix alles door elkaar en schep op borden. Bestrooi met geroosterde pijnboompitten.