Ga terug

Witvis met parmezaan en pasta pesto

Frisian Sea Kayaker

Ingredients
  

  • 1 tomaat
  • 100 gram tagliatelle
  • eetlepel pesto
  • 100 gram b.v. kabeljauw
  • 20 gram Parmezaanse kaas geraspt
  • peper
  • zout

Instructions
 

Bereiding:

  • Snijd de tomaat in kleine blokjes.
  • Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af en verdeel er de pesto en de tomatenblokjes er doorheen. Roer ook 2/3 van de basilicum erdoorheen.
  • Leg in de tussentijd de visfilets in de koekenpan. Verdeelde Parmezaanse kaas over de bovenkant van de filets. Breng op smaak met peper.
  • Bak de vis 8-10 minuten. Let goed op, de kaas kan snelaanbranden. Dek de vis daarna af met aluminiumfolie zodat ‘ie kan nagaren.Eventueel kun je ‘m in de warme oven laten liggen zodat hij nog wat nagaart.

Notes

Serveer de visfilets met de tagliatelle en verdeel er de rest van de basilicum overheen. Lekker met een groene salade en courgette.