Ga terug

Zoete aardappelen met selderij en boontjes .

Frisian Sea Kayaker

Ingrediënten
  

  • 2 á 3 Zoete aardappelen.
  • 200 gram Sperziebonen,
  • ½ Knolselderij,
  • Kip of gehakt
  • Peper
  • Zout
  • Knoflook naar behoefte
  • Boter of olie

Instructies
 

Bereiding

  • Schil de aardappelen en snij ze in blokjes of partjes. Maak de sperziebonen schoon en breek ze door de helft. Schil de knolselderij en snij ze in reepjes.
  • Kook eerst de boontjes beetgaar, giet ze af en zet ze weg,
  • Dan boter of olie verhitten in de pan. Aardappelen bakken en als ze bijna gaar zijn de selderij en boontjes toevoegen.
  • Als laatste voeg je peper, zout en knoflook naar behoefte toe.

Notities

  • Als je vlees bij dit gerecht wilt serveren deze voordat je de aardappelen gaat bakken eerst garen en dan de aardappelen toevoegen.
  • Lekker bij dit gerecht is verse salade.